Welcome back to Greece, let’s start with a small earthquake.

Då var man tillbaka i Grekland igen. Vi är nu i Athen och åker till Kos på söndag. För en halvtimme sedan var det en liten jordbävning på 4,5. Vi kände av den och man blev rädd på direkten. Vi var med om jordbävningen på Kos i somras men den var på 6,7. Det är det läskigaste jag har varit med om i hela mitt liv.

Efter sommaren längtade jag tills vi skulle åka till Sverige för att slippa alla efterskalv. När jag kom till Sverige så kunde jag äntligen sova tryggt. Nu efter man har varit i Sverige i tre månader så möts man av ett jordskalv. Man ba tack för det! Usch, nu känns det inte alls kul att vara tillbaka.

// Τώρα είμαστε και πάλι πίσω στην Ελλαδα. Είμαστε τώρα στην Αθήνα και την Κυριακή πάμε στην Κω. Πριν μισή ώρα έγινε ένα μικρό σεισμό, 4,5. Τον νιώθαμε και φοβήθηκα κατευθείαν. Είχαμε περάσει τον σεισμό στην Κω το καλοκαίρι, που ήτανε 6,7. Ήτανε το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω ζήσει στην ζωή μου.

Μετά το καλοκαίρι περίμενα πως και πως να πάμε Σουηδία για μην νιώθω άλλο σεισμό. Όταν έφτασα Σουηδία κοιμόμουν σαν το πουλάκι και επιτέλους ασφαλείς. Τώρα μετά από 3 μήνες εκεί έρχομαι πίσω και αιστανομαι πάλι σεισμό. Πρέπει να μου κάνει πλάκα η ζωή, τι να πω. Τώρα δε χαίρομαι και παρά πολύ που είμαι πίσω.

pic from the earthquake in the summer

Read more here :
http://www.vforstyle.se/kos-21-july-earthquake-30794661#earthquake

  • Near Ilioupoli , Grekland

Likes

Comments